,

KLIENTERNE UDTALER


En ærlig og knivskarp advokat

Tine trådte til i en kompleks sag omkring samvær og forældremyndighed, og hele vejen igennem var hun knivskarp og fokuseret. 

Hun vejledte mig grundigt gennem hele forløbet, og da vi endelig endte i retten havde hun styr på alle detaljer og begivenheder i et 12 år langt forløb! 
Dokumenter og beskeder foregår i øvrigt via et link du åbner med en kode, det giver vished om, at der er styr på sagens indhold. 

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tine, hun er en travl kvinde, men hun står ved din side, og bag det professionelle ydre finder du en empatisk og venlig kvinde som brænder for sit fag

Modtaget på Trustpilot, 5 ud af 5 stjerner.

 En god advokat og et rart menneske. Har haft Tine Andersson ved min side gennem statsforvaltning, fogedret og byretten i sager vedrørende samvær og forældremyndighed. Kendt hende gennem 11 år.Tine giver mig følelsen af ro og tryghed. Hun er skarp, intelligent, klar og meget præcis i sine iagttagelser og udmeldinger. Tine er fortaler for konfliktløsning og har fokus på det bedste for børnene. Hun er meget erfaren og kender til de fleste aspekter i denne slags sager.Tine er en travl dame med mange jern i ilden, men formår stadig at være tilstede og nærværende, når det er påkrævet. 


Modtaget på Trustpilot, 5 ud af 5 stjerner.Ærlighed, tryghed og god behandling: Jeg ledte efter en advokat med ben i næsen og en der samtidig kunne skabe ro omkring mig, da jeg var havnet i hårdknude omkring bopæls ret og samvær. 

Jeg fik anbefalet Tine Anderson og har på intet tidspunkt fortrudt. Min oplevelse med Tine er, at hun er engageret og RIGTIG god til at skabe ro i svære situationer. Det er jo desværre ikke sager der går hurtigt, så derfor er information og ærlighed en vigtig del og det blev leveret. Tine er en travl kvinde, trods det kunne jeg altid ringe til kontoret og få svar på mine spørgsmål. Tak for et godt samarbejde.

Modtaget på Trustpilot, 4 ud af 5 stjerner.


Jeg har to gange brugt ADV. Og jeg må virkelig sige jeg var i gode hænder begge gange. De bruger enormt meget tid på deres klient. Man føler sig hele vejen i trygge hænder. På intet tidspunkt har jeg følt at noget blev udeladt i min sag. Alt bliver vendt og drejet og alle papir bliver set igennem. Jeg gik derfra med vundet sag. Men det vigtigste for mig var at vi blev set på med menneskelige øjne og det må jeg klart sige der blev her hos ADV. 

Jeg kan kun varmt anbefalde tine andersson og hendes firma. Et stort kærligt og varmt tak fra mine børn og jeg ❤️.

Modtaget på Trustpilot, 5 ud af 5 stjerner.

En dag, skulle jeg bruge en advokat, søgte på Google, hvor jeg søgte 'Danmarks bedste advokat'. Tine Andersson dukkede op på søgefeltet. Gik ind og læste om hendes baggrund m.m så hendes billede, og tænkte, hende vælger jeg. Har aldrig fortrudt. Google havde ret. 

I mine øjne er hun Danmarks bedste advokat. Lytter til dig, og brænder virkelig for sit job. Følger op, og er meget detaljeret og utrolig profesionelle  og dem på kontoret er søde og rare, de ved hvem du er når du ringer eller skriver. En skøn og behagelig person/advokat.  

Modtaget pr. email.

 

Advokat Tine Andersson har hjulpet mig igennem en familie-retssag på bedste vis, da vi fik det resultat vi håbede på. Tine argumenterede og dokumenterede vores påstand på så overbevisende vis, at jeg følte, at dommeren ikke havde andet valg end at give os medhold i, at jeg skulle have bopælen. Jeg er meget tilfreds med resultatet og Tine Anderssons bistand i forbindelse med min sag. 

Modtaget pr. email.


Det absolut hårdeste kapitel i mit liv er endelig overstået takket være Tine Andersson, som jeg desværre først fandt efter utallige advokatskift. Man kan forvente 100% rå ærlighed og en masse gåpåmod... Tusind tak for din indsats Tine - takket være dig er min familie ENDELIG samlet igen!

Modtaget pr. email

Tine Anderson er fantastisk! Hun hjælper og står til rådighed når man virkelig har brug for det. Både min familie og jeg følte os i MEGET trygge hænder.  

Modtaget på Google

 
,